Sleutel Berichten

Niet bang zijn voor smerige handen

Parkeerremkabel vervangen

Parkeerremkabel vervangen

In deze film wordt gedetailleerd uitgelegd hoe een gebroken parkeerremkabel vervangen wordt. Speciaal gereedschap is niet nodig, een paar goede tie-wraps zijn voldoende. Uiteraard wordt de parkeerrem ook volgens specificatie afgesteld.  

Het koelsysteem, opname van webinair

Het koelsysteem, opname van webinair

DS-TT hield een webinair over de werking van het koelsysteem. Wat is het primaire en wat het secundaire circuit, hoe werkt een thermostaat, waarom moet er koelvloeistof in het systeem, hoe is de circulatie in het motorblok en de cilinderkop. Kijk de webinair terug in deze opname.

Dakrand kitten

Dakrand kitten

Deze film gemaakt door stichting DS-TT gaat over het kitten van de dakrand van een DS. Er zijn veel methodes om de dakrand van een DS te kitten en dit is een van de methodes. Wij hopen dat door deze film de vrees om aan deze klus te beginnen voor een deel weggenomen wordt.

5 Jarig Jubileum

5 Jarig Jubileum

Leon is vanaf het begin een enthousiast en zeer ervaren lid van het DS-Technisch Team. In deze film vertelt Leon in het kort over de aankopen van zijn verschillende Citroëns in de loop van de jaren en hoe hij als enthousiaste sleutelaar een weg moest zien te vinden in de verschillende Werkplaats Handboeken. Ter ereLees meer over5 Jarig Jubileum[…]