Ga naar de inhoud

Aankondiging DS en France op 23 tot 27 augustus 2019 in Sommant

  • door

In 2019 zullen wij de cursus/evenement DS en France in het kasteel in Frankrijk weer organiseren.

Chateau de Valogne ligt in het plaatsje Sommant, aan de voet van National Parc de Morvan, dicht bij Autun.
Ditmaal heeft ‘DS en France’ een vernieuwde opzet. Natuurlijk blijft het mooie kasteel, de bijzondere ambiance en omgeving, het samenzijn met mede DS bezitters én het lekkere eten een voorwaarde voor veel plezier en gezelligheid.
Maar dit jaar zijn er minder klassikale theorielessen en meer mogelijkheden om te sleutelen aan je eigen DS. Ook is er wanneer je dit wilt, tussendoor gelegenheid om van de mooie omgeving te genieten.
De 10.000 km beurt ga je zelf uitvoeren met intensieve begeleiding van de cursusleiding. Dit jaar is er ook ruimte om samen enkele reparaties uit te voeren. Wel willen wij deze reparaties voor het vertrek naar Frankrijk zorgvuldig met je doornemen. Denk dan bijvoorbeeld aan het vervangen van het stuurhuis, de veerbollen, of een lekzak. Maar ook een grotere klus, zoals het vervangen van de handremblokken is mogelijk.
De cursus blijft interessant voor mensen die al eens eerder hebben deelgenomen. Ook voor partners is het heel geschikt om mee te gaan.

We komen aan op vrijdagavond 23-8-2019 en de cursus eindigt op dinsdagochtend 27-8-2019.
Voor de overnachting kun je kiezen tussen een verblijf in het kasteel of kamperen op het landgoed. De maaltijden worden verzorgd, we bieden in die dagen volpension.
De cursusleiding zal nadien nog enkele dagen blijven. Als je een grotere klus wilt doen, of als je gewoon voor de gezelligheid wilt blijven, dan kan een verlenging geboekt worden, deze is dan slechts op basis van logies met ontbijt.

Let op, de inschrijvingen gaan erg hard.

Datum: 23-8-2019 t/m 27-8-2019
Prijs op basis volpension en verblijf in het kasteel:
Cursist: € 625,-
Partner: € 400,-
Bij verblijf op de camping € 50,- korting per persoon.
Aanmelden: kan hier

Ga naar de inhoud