Ga naar de inhoud

DS-TT gaat de Uitdaging aan

  • door

Al jaren staat deze dame te wachten in de garagebox van Gerbert. Door tijdgebrek is het er tot nu toe niet van gekomen om deze dame weer heerlijk te laten zweven over de wegen. DS-TT is een vriendenclub waar Gerbert al jaren deel van uitmaakt. Gerbert heeft hier ook zijn sporen verdiend, en niet alleen bij de DS. Gerbert is ook de uitvinder van de C5 oilsaver (meer hierover vind je hier).

Wat doen de vrienden …? Helpen natuurlijk …!
DS-TT gaat de uitdaging aan: we gaan tijdens CitroMobile ons best doen om de dame weer te laten zweven. We hebben geen idee wat we tegen zullen komen. Mogelijk moet Egbert meters leiding vervangen, of moet Internet Tijger Leon op zoek naar een moeilijk verkrijgbaar onderdeel (tegen een 0-factuur als mogelijk). Het kan ook zijn dat Ron eigenhandig plaatwerk in ere moet herstellen.
Het doel is om aan het eind van Citromobile een lopende motor te hebben, wellicht ook een functionerend hydraulisch systeem en wie zal zeggen wat er nog meer gemonteerd en afgesteld zal zijn.
En het ultieme doel: Gerbert met zijn DSpecial naar Valogne

Kortom: DS-TT gaat aan de slag!

En natuurlijk houden we je op de hoogte van de voortgang. Wil je het met eigen ogen aanschouwen, of heb je een vraag over hoe we iets gedaan hebben, kom naar onze stand op Citromobile 2019.

Kun je met je vraag echter niet meer wachten, gebruik dan ons hulp op afstand formulier om je vraag te stellen!

Ga naar de inhoud